Proof of Concept OMBRA-DLS in greenhouse Honselersdijk

De combinatie Penn-TS en CONTECHMA plaatst een demo installatie bij Demokwekerijen Honselersdijk in afwachting van de plaatsing van een Life test installatie

In afwachting van de plaatsing van de uiteindelijke test installatie bij Demokwekerijen te Honselersdijk is in afdeling 6 een demo installatie met de laatste prototypes van doeken uit de OMBRA-DLS produktlijn geplaatst.

De getoonde doeken geven een goede indruk van de gebruikte techniek, en het vermogen van de doeken om een dynamische schaduwregeling te realiseren. De unieke construktie van de doeken belooft buiten een optimale schaduwregeling, een optimale beheersing van lucht en vocht circulatie. Een OMBRA-DLS installatie kan eenzelfde schaduw regeling realiseren die met de huidige beschikbare doeken enket door inzetten van meerdere installaties ( 4 of meer installaties ) bereikt kan worden. Hiermee wordt schaduw regeling betaalbaar en bovendien beschikbaar voor kassen met een beperkte ruimte.

Alle doeken binnen het OMBRA-DLS leverprogramma voldoen vanzelfsprekend aan de huidige en toekomstige brandvoorschriften.

Voor verdere informatie kunt u ter aller tijde terecht bij Contechma BV.

OMBRA-DLS, een ontwikkeling in samenwerking men Penn-TS.